Let a dog be a dog

Een hond is leuk! Een ontspannen hond nog leuker!

Wil ook jij  ook aan de slag met een snuffeltuin?

Ontwerp je eigen snuffeltuin

 

Deze cursus is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om meer te weten te komen over hoe je honden hun neus kunt laten gebruiken: professionals die denken aan het inrichten van een snuffeltuin of op zoek zijn naar informatie of inspiratie voor hun cursisten, maar ook hondeneigenaren die leuke ideeën willen opdoen om hun hond lekker te laten snuffelen.  

 

Is je hond

Ik ben aan de slag als hondenprof en zocht wat om mijn aanbod uit te bereiden. Na het volgen van deze cursus kon ik meteen aan de slag met het ontwerpen van een snuffeltuin. Mijn klanten zijn heel erg onder de indruk van het effect van een uurtje snuffelen in onze sensory garden! Ik kan het iedereen aanraden! Hondenprof of niet."
Sensory garden

Na deze cursus ...

Ontwerp je eigen snuffeltuin

Help je hond vandaag nog aan een betere welzijn!

Inhoud van de cursus

Module #1

Basisbehoeftes van de hond

Module #2

Stress bij honden en de effecten op kort en lang termijn

Module #3

Wat is verrijking

Module #4

Zintuigen van de hond

Module #5

Voordelen van de snuffeltuin inclusief kruidenleer

Module #6

Stappenplan voor de bouw van je eigen snuffeltuin

Over mij

Hoe een snuffeltuin mijn leven veranderde en dat van mijn honden!

Zoals veel hondenmensen liepen ook wij aan tegen het feit dat er teweinig aanbod was om met je hond even echt te ontspannen, weg van de mensen en honden massa.

Mijn honden konden maar moeilijk tot rust komen op een traditionele hondenweide, na lang zoeken en me onder te dompelen in de alternatieven hondenwereld, kwamen we uit op een snuffelweide.

We bezochten zelf een snuffeltuin  en ik merkte instant het effect!

Eens thuis waren mij honden echt voldaan en totaal ontspannen!Je leert echt te  kijken naar je hond, en hem te ondersteunen waar nodig!

 

"Na het volgen van de cursus 'ontwerp je eigen snuffeltuin' zijn we meteen thuis zelf aan de slag gegaan voor onze onrustige Spaanse adoptiehond Remy. Al heel snel kon ik Remy beter lezen en zag ik instant wat hij nodig had. Samen kunnen wij beter ontspannen en de drukte achter ons laten! Deze cursus is ideaal als jij je hond beter wil begrijpen en hoe zijn behoeftes kunnen worden ingevuld. Mijn hond heeft meer zelfvertrouwen gekregen en kan de wereld beter aan!
Mireille

Let A Dog Be A Dog